Welkom bij kinderpraktijk Van Kranendonk. In deze praktijk geeft Angelique van Kranendonk – Laan psychologische hulp aan kinderen van 4 tot 18 jaar. Ze coacht ouders en voert opvoedgesprekken. Ze onderzoekt zo nodig wat er met het kind aan de hand is.

In kinderpraktijk Van Kranendonk wordt uitgegaan van jouw eigen verhaal. Wat is jouw reden om hulp te zoeken en welke oplossingen passen bij jou? Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Oplossingen komen in overleg tot stand. Wat je in de kinderpraktijk leert, moet je makkelijk kunnen toepassen in je eigen omgeving; thuis of op school.

Het idee om een eigen praktijk te starten, was er al lang, maar afgelopen periode ontstond de mogelijkheid dit te gaan doen. Angelique werkte de afgelopen acht jaar met heel veel plezier bij kinder- en jeugdpsychiater dokter Pam te Den Helder. De praktijk werd overgenomen door achtereenvolgens Virenze en Lucertis, maar helaas werden deze overnames geen succes. In het voorjaar van 2018 kreeg Angelique de mogelijkheid ‘haar’ cliënten te blijven behandelen onder haar eigen naam. Om voor de gemeente aan de juiste registraties te voldoen, werkt ze als zzp’er voor de Opvoedpoli te Den Helder en is continuïteit voor de cliënten uit de praktijk gewaarborgd. Nieuwe cliënten weten Kinderpraktijk Van Kranendonk ook al te vinden.