Welkom bij kinderpraktijk Van Kranendonk. In deze praktijk geeft Angelique van Kranendonk – Laan psychologische hulp aan kinderen van 4 tot 18 jaar. Ze coacht ouders en voert opvoedgesprekken. Ze onderzoekt zo nodig wat er met het kind aan de hand is.

In kinderpraktijk Van Kranendonk wordt uitgegaan van jouw eigen verhaal. Wat is jouw reden om hulp te zoeken en welke oplossingen passen bij jou? Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Oplossingen komen in overleg tot stand. Wat je in de kinderpraktijk leert, moet je makkelijk kunnen toepassen in je eigen omgeving; thuis of op school.

Het idee om een eigen praktijk te starten, was er al lang, maar afgelopen periode ontstond de mogelijkheid dit te gaan doen. Angelique werkte de afgelopen tien jaar met heel veel plezier bij kinder- en jeugdpsychiater dokter Pam te Den Helder. Deze praktijk sloot in 2018 helaas haar deuren. Angelique besloot toen ‘haar’ cliënten te blijven behandelen onder haar eigen naam. Inmiddels heeft zij ook al veel nieuwe cliënten verwelkomt in Kinderpraktijk Van Kranendonk.